2022/2023


Fenyő ünnep

Karácsony az a meghitt ünnep, amit a gyerekek a bölcsőde csoportjain belül is családias hangulatban képesek megélni. A sok éneklésen kívül  a beszélgetés és mese világával varázsoljuk még színesebbé számukra a várakozást. Laci bácsi zenés kíséretében a gyermekek csillogó szemekkel ülnek a karácsonyfa alatt. Majd a szobába visszaérve, elkezdődhet az ajándékok kibontása, és a nagy játék. 

Mikulás

A Télapó érkezése mindig egy hatalmas öröm a gyermekek számára. Már sokkal előtte elkezdünk készülni a nagy napra, énekekkel, mondókákkal. Rengeteget beszélünk a nagy szakállú eljöveteléről, aki meglepetéssel és hatalmas jókedvvel érkezik hozzánk. A kicsik szemének boldog csillogása a nap fénypontja.

Márton nap

Nagy készülődéssel vágtunk bele az idei Márton napi hétbe is. A gyerekekkel nagyon sok libás éneket énekeltünk, kreatív tevékenységeket is szerveztünk a kicsiknek: készültek libák festéssel és ragasztással is. A napunkat Laci bácsi zenés műsora színesítette, amit a gyerekek nagyon nagy élvezettel hallgattak. Az elmaradhatatlan lámpást pedig mindenki nagy mosollyal az arcán vitte haza, hogy a sötétben majd megmutathassa, milyen fényesen pislákol.