Ficzere Ferenc - COVID oltások 

Az Idesüss Óvoda és az Idesüss Bölcsőde a védekezés, megelőzés mellett fontosnak tartja, a megfelelő tájékoztatás nyújtását. Az Idesüss Klub szervezésében szeretnénk benneteket meghívni, 2021. február 23-án dr. Ficzere Ferenc online előadására. 

Bosch Medical Center igazgatója, dr. Ficzere Ferenc az intézmények életében eddig is nagy szerepet vállalt azzal, hogy folyamatos orvosi hátteret biztosított és biztosít számunkra. 

Az előadás témája: COVID oltások. 

Az előadás időpontja: 2021.02.23. 18:00 - 20:00 Előadás: 18:00 - 19:00 Kérdések megválaszolása: 19:00 - 20:00 

Az előadás helye: Microsoft Teams online felület 

Előadás nyelve: magyar 

Előadás ingyenes. Az előadásra előzetes regisztráció szüksége, melyet 2021. 02.19. 16:00-ig lehet megtenni. Regisztráció módja: idesussstitkarsag2@gmail.com email címre elküldött részvételi szándék. A regisztrációval együtt várjuk a témával kapcsolatos kérdések megküldését is. Regisztráció lezárását követően e-mailben elküldjük az előadás csatlakozásának linkjét. 

Várunk Benneteket!

Kid vitality

A gyermekek egészséges táplákozása és kiskori mozgásra nevelése


Szabó Nikoletta
Életmód tanácsadó. 2 pici gyermek édesanyja. Már 12 éve foglalkozik egészségmegőrzéssel, táplálkozási tanácsadással, táplálékkiegészítéssel és életmódváltással. Célja, hogy egyre nagyobb teret kapjon a családokban a helyes táplálkozás, a sport és a pozitív szemléletmód. Abben nyújt támogatást, hogy olyan irányvonalakat tudjon átadni, ami segíti a családokat a mindennapok forgatagában a helyes táplálkozás összeállitásában. Előadásában a miértekre fogok kitérni, az alapokra, hogy elindulhasson ez a fajta tudatos gondolkodás! 

Nébald Alexandra
Mozgásterapeuta, vívóedző. A sport már óvódás korában közel került a szívéhez, először úszott, majd atletizált és 11 évesen kezdett el vívni. Tagja volt a korosztályos válogatottnak és az Olimpiai keretnek. 2010-ben szerzett sportszervező diplomát, majd vívóedzői képesítést a Testnevelési Egyetemen. 2011-ben nyitotta meg Édesanyjával a magán bölcsődéjüket, ahol több továbbképzés elvégzése után Pek-torna oktató és a TSMT terapeutaként dolgozik. 2017-ben hozta létre saját mozgás-, és fejlesztőközpontját a Tündérvirág Mozgás Kuckót, ahol 3 hónapos kortól 11 éves korig foglalkozik gyerekekkel. A Lehetőség a Kitörésre Alapítvány kuratóriumának elnöke, melynek fő tevékenysége a gyermekek fejlesztése és sportolásuknak támogatása. Bölcsis torna bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=tmcRSFm_Y20&t=625s

Az előadás témája: Vitality kid - A gyermekek egészséges táplákozása és kiskori mozgásra nevelése 

Kérdés esetén: Szarkáné Fazekas Tünde (e-mailben és telefonon) 

 Időpont: 2018.05.08. Kedd 17:00 (érkezés 16:30-tól, helyfoglalás érkezési sorrendben) 

Szeretettel várunk minden Szülőt!

Vekerdy Tamás előadása

Időpont: 2018.02. 19. Hétfő 17:00

2018-ban folytatjuk az Idesüss klubot, újabb érdekes előadókkal és még izgalmasabb témákkal. Az Idesüss klub egy könnyed, jó hangulatú és különleges fórum, ahol neves előadók segítenek a saját témáikon keresztül megvilágítani különböző fontos gyermekekkel kapcsolatos kérdéseket. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne csak a gyerekek számára, de a szülők számára is kialakuljon egy barátságos élettelteli interaktív közösség.

Érzelmi biztonság

Mit kell(ene) tudnunk magunkról és gyerekeinkről?

Az Vekerdy Tamás 1935-ben született. Klinikai gyermek-szakpszichológus. Az ambuláns praxist követően az Iskolakutatási Központ főmunkatársa, majd a Miskolci Egyetem neveléstudományi tanszékének docense lett. Volt házi tanító, színházi statiszta, nevelési tanácsadóban pszichológus, egyetemi docens. Fontos szerepet vállalt a Waldorf-intézmények meghonosításában. Több mint harminc műve jelent már meg; országszerte tart előadásokat szülőknek, pedagógusoknak. Bár, ahogy ő fogalmaz; beszélget. Forrás: www.nyitottakademia.hu

Leghíresebb könyvei:

  • Jól szeretni - Tudod-e, hogy milyen a gyereked?
  • Belső szabadság - Elég jó szülő - elég jó gyerek
  • Érzelmi biztonság - Mit kell(ene) tudnunk a gyerekekről és magunkról?
  • Kamaszkor körül

Youtube előadás https://www.youtube.com/watch?v=XD-wTIFaZP

Az előadás témája: Érzelmi biztonság - Mit kell(ene) tudnunk magunkról és gyerekeinkről?

Az előadás regisztrációhoz kötött. (Hétköznaponként lehet jegyet vásárolni az Idesüss titkárságon).

Időpont: 2018.02.19. Hétfő 17:00 (érkezés 16:30-tól, helyfoglalás érkezési sorrendben.


Szeretettel várunk minden Szülőt!