Bölcsőde bemutatása

.Az óvoda, és a bölcsőde egy épületben kapott helyett, ami minden elvárásoknak megfelel, nagy terekkel rendelkezik, az épületben három óvodai, és kettő bölcsődei csoportszoba, van, amihez tartozik mosdó, öltöző. A bölcsődében modern, higiénikus a gyermek korának megfelelő méretű átadó található. Az ideérkező kismamák számára baba-mama szoba áll rendelkezésre ahol kényelmesen, biztonságosan, diszkréten elláthatják gyermekeik igényeit. Az intézményünkben só szobával és tornaszobával rendelkezik, amit az óvodásokkal felváltva igény szerint használunk. A gyermekek mozgásigényüket a tornaszobában, és a jól felszerelt udvaron tudják kielégíteni. Az épület udvara tágas, fákkal van körülvéve, játékai az uniós szabványnak megfelelőek. Óvodánk, bölcsődénk egy nyugodt, derűs szeretetteljes légkört biztosít, hisz így tudjuk elérni, hogy a gyermek számára öröm legyen az óvodába járás. Csoportszobáink kiváló minőségű, nagy választékú a korosztályának megfelelő játékokkal van felszerelve. Fontosnak tartjuk a családok igényeit, ezért a bölcsődei, óvodai ellátást a családdal közösen a gyermekük életkorának, fejlettségi szintjének megfelelően biztosítjuk. Az itt dolgozó szakképzet kisgyermeknevelők, óvodapedagógusok biztosítják a gyermekek részére a testi, érzelmi, értelmi és erkölcsi fejlődést segítő tevékenységet. Közösségünkben minden gyermekkel éreztetjük egyéniségét, megtanítjuk velük, hogy egyéniségükön keresztül egy közösséghez kapcsolódnak. A gyermekek számára egyéni sajátos fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést dolgozunk ki, a gyermek fejlődését nyomon követő szempontsor segítségével, amit a kollégák folyamatosan figyelemmel kísérnek

Nálunk elsődleges szempont gyermeked fejlődése. Büszkék vagyunk magas színvonalú gondozó és nevelői tevékenységünkre.

Az óvoda és a bölcsőde egy épületben kapott helyet, ami minden szakmai elvárásnak megfelel, nagy terekkel rendelkezik. Az épületben négy óvodai és három bölcsődei csoportszoba van, amihez külön mosdók és öltözők tartoznak.

A bölcsődében modern, higiénikus megfelelő méretű átadók találhatók. Az intézményünk sószobával és tornaszobával rendelkezik, amit az óvodásokkal felváltva igény szerint használunk. A gyermekek mozgásigényeit a tornaszobában, és a jól felszerelt udvaron tudjuk biztosítani. Az épület udvara tágas, fákkal van körülvéve, játékai az uniós szabványnak megfelelőek. Bölcsődénk egy nyugodt, derűs szeretetteljes légkört biztosít, hisz így tudjuk elérni, hogy a gyermek számára öröm legyen a bölcsődébe járás. Csoportszobáink kiváló minőségű, nagy választékú a korosztályának megfelelő játékokkal van felszerelve.

Fontosnak tartjuk a családok igényeit, ezért a bölcsődei ellátást a családokkal közösen a gyermekük életkorának, fejlettségi szintjének megfelelően biztosítjuk. Az itt dolgozó szakképzett kisgyermeknevelők  biztosítják a gyermekek részére a testi, érzelmi, értelmi és erkölcsi fejlődést segítő tevékenységet. Közösségünkben minden gyermekkel éreztetjük egyéniségét, éreztetjük velük, hogy egyéniségükön keresztül egy közösséghez kapcsolódnak. A gyermekek számára egyéni, sajátos fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést dolgozunk ki, a gyermek fejlődését nyomon követő szempontsor segítségével, amit a kollégák folyamatosan figyelemmel kísérnek.